Halep' e Yardım TIR'ımızı Uğurladık
facebook-paylas

Halep' e Yardım TIR'ımızı Uğurladık

Kangal Kaymakamlığı, Kangal Belediye Başkanlığı ve İlçe Müftülüğümüzle  birlikte başlatmış olduğumuz "Halep' te İnsanlık Ölmesin" Yardım Kampanyasında gıda ve battaniyeden oluşan bir TIR  yardım malzemesi 6 Ocak Cuma günü, Cuma Namazından sonra İlçe Meydanından uğurlandı.

Uğurlamaya İlçe Kaymakamımız  Sinan AŞCI, Belediye Başkanımız Mehmet ÖZTÜRK, İlçe Müftümüz İlhami ŞAHİN, İlçemizin Protokolü ve Bayır Bucak Türkmen Dağı Derneği Başkanı Mehmet Ali Öztürk ile Kangallı yardımsever vatandaşlarımız katıldılar.

Yardım Kampanyamız özellikle Kaymakamımız sayın Sinan AŞCI, Belediye Başkanımız Mehmet ÖZTÜRK, İlçe Müftümüz İlhami ŞAHİN ve resmi daire amirleri olmak üzere Müftülük Personelimizin ve Din Görevlilerimizin yoğun çalışmaları ve Halkımızın büyük katkılarıyla çok verimli bir şekilde tamamlandı.

Bu vesile ile İlçe Müftülüğü olarak başta kampanyaya büyük ilgi gösteren halkımıza, Kaymakamımız sayın Sinan AŞCI beye, Belediye Başkanımız Mehmet ÖZTÜRK beye ve Resmi daire ve Okul Müdürlerimiz ile maddi manevi katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Allah yapılan hayırları Dergah-ı İzzetinde kabul ve karîn eylesin.

FOTOĞRAFLAR